Uusille jäsenille

Etsimme jäsenehdokkaita

"PK-Setti on yli 20 vuoden ikäinen osuuskunta, joka on perustettu edellisen laman raunioille."

PK-Setti on yli kahdenkymmenen vuoden ikäinen osuuskunta, joka on perustettu edellisen laman raunioille. Siitä johtuen muutama jäsenemme on jäänyt eläkkeelle ja nyt olisi mahdollista ottaa uusia jäseniä joukkoomme. Etsimme jäsenehdokkaita osuuskuntaamme, jonka toimitilat sijaitsevat Svinhufvudinkadulla. Jäsenen on oltava omatoiminen töidensä hankkimisessa. OTO-toiminta sopii myös vakituisessa työsuhteessa olevalle. Työsuhteen kestolla ei ole rajoituksia ja toimialasi voi olla lähes mikä tahansa.

 
Meillä on nykyaikaiset hyvin varustellut toimistotilat. Käytössämme on myös Auto-Cad LT- koneenpiirustusohjelma. Pääset laskuttamaan asiakastasi kuten yritykset, tarvitsematta itse perustaa yritystä. Näin ollen sinun on mahdollista työllistyä muutamaksi tunniksi, päiväksi tai vaikka koko vuodeksi asiakasyritykselle tai yksityishenkilölle, jota PK-Setti laskuttaa. Olet siis työsuhteessa PK-Settiin ja me huolehdimme kaikista eläke-, vakuutus- yms. työnantajavelvoitteista ja maksuista.
 
Yksityishenkilöille työskennellessä kannattaa huomioida kotitalousvähennyksen myönteinen vaikutus itsensä markkinoinnissa monilla aloilla. Päivärahalla oleva henkilö saa soviteltua päivärahaa jos ansiot jäävät pienemmiksi kuin esim. liiton ilmoittama raja-arvo. Siksi myös lyhytaikaisten keikkojen ottaminen on mielekkäämpää kuin työn hylkääminen. Ansiosidonnaisella päivärahalla onnistuu pysymään lyhyitäkin keikkoja keräämällä. Osuuskuntamme jäsentä ei katsota yrittäjäksi, sillä meillä on jäseniä yli minimimäärän.
 
Ota yhteyttä mieluiten sähköpostilla, niin sovitaan tapaaminen!